The Skin Bar Rotterdam; wij doen niet ingewikkeld over iets wat zo simpel is. Wij vinden dat huidverzorging puur en clean moet zijn. Daarom zijn onze skincare producten en treatments van a tot z natuurlijk: zonder rommel, mét maximale natuurkracht. Wat onze producten beloven, doen ze ook. Dat noemen we de luxe van eco-chic. No green, no glory!

Vegan for the skin

The Skin Bar Rotterdam is doorontwikkeld tot een luxe eco-salon. Wij bieden 100% natuurlijke producten die je huid helpen, in plaats van tegenwerken. De natuur moet zijn gang kunnen gaan, ook op je huid. Gek toch, de nasty’s zijn overal verkrijgbaar, maar de producten die goed zijn voor je huid, niet. Wel bij ons dus!

Wij zijn op zoek gegaan naar ’s werelds mooiste organic beautymerken:

  • nasty free; nul-komma-nul twijfelachtige ingrediënten en kunstmatige stoffen, zoals parabenen en SLS.
  • cruelty free; dierproefvrij, dus never nooit op dieren getest.
  • conscious rules: er goed uitzien mag van niemand ten kosten gaan. Wij selecteren onze merken met oog op mens, dier en milieu.

Flagship store Rotterdam & online shop

Bij The Skin Bar Rotterdam kun je terecht voor verschillende organic skincare treatments. Wij behandelen op maximale huidverbetering en ontspanning. Alle producten waar we je huid mee verzorgen zijn te koop in onze eco-salon. Rotterdam niet om de hoek? In onze online shop vind je onze complete selectie.

| If you can’t eat it, don’t put it on your skin | (Dr. S. A. Alkaitis)